Faparketták, hajópadlók

A nemzetközileg is széles körben elismert és keresett TEKA burkolatok nem véletlen kedveltek a világ minden táján. Változatos fafajták, elképesztő méretek, különleges felületek és makulátlan minőség jellemzi. Egyetlen fafajtának is számtalan variánsát kínálják, a legegyszerűbb megjelenéstől, a legexkluzívabb formákig. Minőségét 25-30 éves gyári garancia reprezentálja.

Szalagparketták

A minőségi magyar BEFAG kész parketták szerkezete három részből áll.
Alsó és középrétege fenyőfából, járófelülete kemény fafajok­ból készül, melyek színválasztéka a burkolandó tér hangulatához igazítható felületet eredményez. A BEFAG kész parketták felületkezelésük folytán környezetbarát termékek. Minőségük minden tekintetben kielégíti a vonatkozó magyar és európai normákat. A BEFAG parketták EN ISO szerinti minőségbiztosítási rendszere a garancia a magas használati értékre és kiváló minőségre.

Kültéri FA- és WPC- burkolatok

A trópusi fafajták közül a massaranduba, a bangkirai, ipe, a cumaru a leggyakrabban használt fafajták melyek 100% -os biztonsággal fektethetők kültéri teraszokra, medencék köré, járdákon és lépcsőburkolatként egyaránt. A tökéletes használhatóság és megjelenés feltétele, a speciális kültéri fapadló-csavarok alkalmazása. Igénytől és elvárásainktól függően, lehet évente 2x olajozni – ekkor a fa megőrzi eredeti színét, vagy maradhat olajozás nélkül nyers felülettel, ekkor fafajtól függetlenül, idővel kiszürkül. Ez a minőséget, használhatóságot és élettartamot nem befolyásolja. Újabban tért hódítanak a composit anyagok, melyek semmiféle kezelést nem igényelnek, színűket évtizedeken keresztül megőrzik.

Laminált padlóburkolatok

Az osztrák parketta gyártó neve igen jól cseng a szakmai és vevői körökben egyaránt. Laminált parkettáik mindegyike szép ötvözi a hagyományos parketta küllemet a modern technológia nyújtotta lehetőségekkel. Laminátumaik látványa megtévesztésig a valódi faparkettákat és padlókat idézik, amire igényesen rímel azok vastagsága, és lépés csendessége.

Szegélylécek

Fehér és vízálló szegélyek….

Kapcsolat

Mintabolt

1025 Budapest, Törökvész út 145/c